0492 - 141 42info@vibako.se

Ett bageri med smörgåstårtor i Hultsfred och Vimmerby

Ett bageri med smörgåstårtor för dig från Hultsfred och Vimmerby

Vimmerby Bageri & Konditori AB erbjuder det mesta i bakväg. Vi erbjuder bland annat kaffebröd, kakor, matbröd och tårtor, smörgåstårtor med mera. Om du vill njuta av goda och prisvärda bakverk, så har du kommit helt rätt. Vimmerby Bageri & Konditori AB är ett företag som alltid bakar enligt kundernas önskemål. Vi har bakat i över 40 års tid och vi kan ge dig det där lilla extra. Om du är intresserad av att få hjälp av oss, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi ser verkligen fram emot att kunna baka åt dig. Vi är bageriet, som vänder sig till alla som är i behov av att få hjälp av ett bageri i Hultsfred eller Vimmerby.

Ett bageri som gör allt för kunderna

Vårt bageri skiljer sig från mängden. Här gör vi allt för att kunderna skall få de mest kvalitativa och de mest prisvärda bakverken i form av smörgåstårtor och andra godsaker. Detta är viktigt för oss, så vi allt strävar efter att göra våra kunder så nöjda som det bara går. Vi ger oss aldrig innan du som kund verkligen är 100 procent nöjd med allt. Om det är någonting som du är mindre nöjd med, så påpeka detta, så att vi får en chans att rätta till det som är mindre bra.

Låter detta intressant?

Om du tycker att vårt bageri verkar intressant, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss eller om du så vill göra ett besök hos oss. Vi ser verkligen fram emot att kunna ge dig delikata bakverk, som du verkligen kan njuta av. Våra smörgåstårtor är vida kända och oerhört populära bland våra kunder. Vi kan ge dig tips på vilka bakverk som passar just dig. Du kanske skall hålla en tillställning eller någonting annat dylikt. I så fall kan vi vara leverantören av ditt bröd. Hör av dig redan i dag, så kan vi hjälpa dig så snabbt som möjligt.